Chlebové chipsy se sýrovým dipem

Tento recept jsem začala připravovat jako způsob, jak zužitkovat starší chleba. Nakonec se z něj stala oblíbená pochoutka k pivu a vínu.

Ingredience

Dip

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Ostrým nožem nakrájet starší chleba na velmi tenké plátky. Asi 1 až 2 mm. Rozmíchat olej, sůl a prolisovaný česnek. Kuchyňským štětcem natřít na chleby z obou stran.
2.
Rozehřejte troubu, nastavte program grilování s cirkulací a pečte na 190 asi 7 minut.
3.
Mezitím si připravte dip. Kyselou smetanu smíchat s drobně nastrouhaným eidamem. Podle chuti můžete přisolit.

Od: Iva V, 8.6.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 15 min
Počet porcí: 2 porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 15 Kč za porci
Kategorie: chuťovky, česká, pečení, vegetariánské

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
392.30 kcal
Protein
12.28 g
Sacharidy
z toho cukr
26.18 g
3.13 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
26.50 g
9.68 g

Detailní rozpis podle ingrediencí