Chlebové chipsy se sýrovým dipem

  • Přidat foto

Tento recept jsem začala připravovat jako způsob, jak zužitkovat starší chleba. Nakonec se z něj stala oblíbená pochoutka k pivu a vínu.

Ingredience

Dip

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Ostrým nožem nakrájet starší chleba na velmi tenké plátky. Asi 1 až 2 mm. Rozmíchat olej, sůl a prolisovaný česnek. Kuchyňským štětcem natřít na chleby z obou stran.
2.
Rozehřejte troubu, nastavte program grilování s cirkulací a pečte na 190 asi 7 minut.
3.
Mezitím si připravte dip. Kyselou smetanu smíchat s drobně nastrouhaným eidamem. Podle chuti můžete přisolit.

Od: Iva V, 8.6.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 15 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: chuťovky, česká, pečení, vegetariánské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
474.48 kcal
Protein
11.35 g
Sacharidy
z toho cukr
27.58 g
5.41 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
35.40 g
13.55 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.