Chipsy z máslové dýně s česnekovým dipem

  • Přidat foto

Chipsy z dýně jsou zdravější náhradou klasických chipsů. Doporučuji pro děti.

Ingredience

Česnekový dip

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Očištěnou dýni si nakrájíme na tenké plátky a klademe na olejem vymazaný plech.
2.
Posypeme tymiánem a pečeme v troubě nebo grilu. Teplota okolo 180 stupňů. Je potřeba chipsy hlídat, rychle se spálí.
3.
Po upečení osolíme a připravíme si dip.
4.
Smícháme kysanou smetanu s prolisovaným česnekem, osolíme, opepříme a můžeme podávat.

Od: Petuler, 23.11.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
20 min vaření
35 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 9 Kč
Kategorie: chuťovky, zelenina, vegetariánské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
594.58 kcal
Protein
6.75 g
Sacharidy
z toho cukr
62.68 g
11.99 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
34.02 g
7.87 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.