Chipsy z máslové dýně s česnekovým dipem

Chipsy z dýně jsou zdravější náhradou klasických chipsů. Doporučuji pro děti.

Reklama

Ingredience

Česnekový dip

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Očištěnou dýni si nakrájíme na tenké plátky a klademe na olejem vymazaný plech.
2.
Posypeme tymiánem a pečeme v troubě nebo grilu. Teplota okolo 180 stupňů. Je potřeba chipsy hlídat, rychle se spálí.
3.
Po upečení osolíme a připravíme si dip.
4.
Smícháme kysanou smetanu s prolisovaným česnekem, osolíme, opepříme a můžeme podávat.

Od: Petuler, 23.11.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
20 min vaření
35 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 8 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
530.81 kcal
Protein
10.35 g
Sacharidy
z toho cukr
34.37 g
25.73 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
37.71 g
8.81 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama