Hovězí s loupanými rajčaty
Dobře připravené hovězí maso se hodí ke každé příloze. Když jej zkombinujeme s jemnou chutí loupaných rajčat a bazalky máte výbornou směs na špagety.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Hovězí maso nakrájíme na kostičky, cibuli na proužky. Rozehřejeme sádlo a dáme orestovat cibuli. Přidáme nakrájené hovězí maso, okořeníme solí, pepřem, paprikou a grilovacím kořením, dobře promícháme a podlijeme vodou.
                2.
                    Snížíme teplotu, přikryjeme poklicí a dusíme asi 2 až 3 hodiny. V případě potřeby dolijeme vodu.
                3.
                    Ke konci dušení dolejeme trochu vody a vytvoříme základ na omáčku. Do směsi vmícháme sterilovaná rajčata i se šťávou. Ochutíme cukrem a bazalkou a dobře promícháme.
                4.
                    Vedle v hrnci si rozehřejeme olej a přidáme mouku. Dobře promícháme a necháme zpěnit. Zpěněnou směs vmícháme do masa s rajčaty a zahustíme omáčku.
                5.
                    Uvaříme špagety a můžeme podávat.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
| Množství | 1 × porce | 
| Energetická hodnota | 599.49 kcal | 
| Protein | 32.67 g | 
| Sacharidy z toho cukr | 29.49 g 9.65 g | 
| Tuk z toho nas. mastné kyseliny | 37.59 g 13.88 g | 
Reklama
    
  Reklama
    
  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Od:
                Od:  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

