Jogurtová bublanina s třešněmi

Kdo by neměl rád slaďounké třešně, čerstvě utržené ze stromu? Bohužel si je můžeme dopřát jen po krátkou část roku. V ostatních měsících se musíme spokojit s chutí kompotovaných třešní. Třeba ve vynikající jogurtové bublanině.

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Vejce, mléko, jogurt, oba cukry dáme do mixéru a mixujeme. Máslo necháme změknout nebo jej před přidáním do těsta krátce rozehřejeme. Šleháme do hladkého těsta spolu s máslem.
2.
V jiné míse smícháme mouku a prášek do pečiva a přidáme do těsta. Pomalu zamícháme.
3.
Nalijeme na hlubší plech vyložený pečícím papírem a poklademe třešněmi bez pecek.
4.
Pečeme na 180 – 200 stupňů asi 45 minut. Před podáváním pocukrujeme.

Od: Iva V, 12.5.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 1 hod
Počet porcí: 12 porcí
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 10 Kč za porci
Kategorie: dezert, česká, ovoce, pečení, vegetariánské

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
274.53 kcal
Protein
5.00 g
Sacharidy
z toho cukr
43.52 g
14.76 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
8.91 g
4.70 g

Detailní rozpis podle ingrediencí