
Jogurtová bublanina s třešněmi
Kdo by neměl rád slaďounké třešně, čerstvě utržené ze stromu? Bohužel si je můžeme dopřát jen po krátkou část roku. V ostatních měsících se musíme spokojit s chutí kompotovaných třešní. Třeba ve vynikající jogurtové bublanině.
Reklama
Postup přípravy
1.
Vejce, mléko, jogurt, oba cukry dáme do mixéru a mixujeme. Máslo necháme změknout nebo jej před přidáním do těsta krátce rozehřejeme. Šleháme do hladkého těsta spolu s máslem.
2.
V jiné míse smícháme mouku a prášek do pečiva a přidáme do těsta. Pomalu zamícháme.
3.
Nalijeme na hlubší plech vyložený pečícím papírem a poklademe třešněmi bez pecek.
4.
Pečeme na 180 – 200 stupňů asi 45 minut. Před podáváním pocukrujeme.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
300.20 kcal |
Protein |
5.50 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
49.33 g
22.92 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
9.06 g
5.14 g
|
Reklama
Reklama