Velká ovocná bublanina

Bublanina, kde můžete použít čerstvé nebo kompotované ovoce. Ze všechno nejlepší však je, když použijete co nejvíce druhů.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vejce dáme do mísy a prošleháme s cukry. Dlouze šleháme. Přidáme olej a ovocnou šťávu.
2.
Přimícháme tvaroh a jogurt.
3.
V jiné míse smícháme mouku s práškem do pečiva a postupně přimícháme vařechou do těsta.
4.
Ovoce očistíme a případně zbavíme pecek. Tady jsou meruňky, třešně kompotované. Maliny a malinoostružiny čerstvé. Množství ovoce je orientační, jiné druhy budou mít jinou váhu.
5.
Těsto dáme na plech vyložený pečícím papírem. Dáme péci do vyhřáté trouby na 180 stupňů na 40 minut.
6.
Pocukrujeme a můžeme podávat.

Od: Iva V, 11.7.2020

Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
40 min vaření
1 hod celkem
Množství: 20 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 5 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: dezert, česká, ovoce, pečení, vegetariánské
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
274.23 kcal
Protein
6.27 g
Sacharidy
z toho cukr
38.38 g
22.53 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
10.75 g
2.76 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama