Špenátový závin
Když jsem byla malá, tak když se máme zeptala, co chceme upéct, vždy jsem odpověděla štrůdl. Ale tak nějak mám stejně nejradši slaná jídla, víc než sladká. Z toho zase vznikl nápad, udělat si štrůdl „naslano“. Určitě vyzkoušejte 🙂
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Oloupeme si cibuli a nakrájíme na malé kostičky. Hodíme si na pánev a s troškou oleje necháme zesklovatět.
                2.
                    Mezitím si uzené tofu nastrouháme na jemném struhadle.
                3.
                    Poté přidáme tofu k cibulce, přihodíme koření a lahůdkové droždí (kdo ho miluje, tak nemusí šetřit 🙂 , dosolíme a opepříme.
                4.
                    Když se tofu začne trošičku opékat, přidáme špenát a zakápneme citrónovou šťávou.
                5.
                    Až špenát zvadne, cca po 5 minutách, vypneme plamen.
                6.
                    Rozválíme těsto, pokud jste líní jako já, koupíte těsto, které už je připravené jen rozbalíte 🙂
                7.
                    Naneseme doprostřed rozváleného těsta směs, pak zabalíme, potřeme trochou oleje a dáme péct do trouby cca 20 minut na 180°C hezky do zlatova.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
| Množství | 1 × porce | 
| Energetická hodnota | 333.57 kcal | 
| Protein | 11.58 g | 
| Sacharidy z toho cukr | 24.17 g 1.32 g | 
| Tuk z toho nas. mastné kyseliny | 20.75 g 2.75 g | 
Reklama
    
  Reklama
    
  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 Od:
                Od:  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

