Nutriční hodnoty receptu
Ingredience | Množství (1 porce) |
Bílkoviny | Tuk | Nasycený | Sacharidy | Cukry | Energetická hodnota |
---|---|---|---|---|---|---|---|
moravské uzené maso | 25 g | 5.25 g | 1.00 g | 0.25 g | 0.18 g | 0.00 g | 30.70 kcal |
vepřové sádlo | 1 lžíce | 0.00 g | 12.80 g | 5.02 g | 0.00 g | 0.00 g | 115.46 kcal |
brambory | 3/4 ks | 3.27 g | 0.14 g | 0.04 g | 24.59 g | 1.31 g | 123.01 kcal |
cibule | 1/4 velkého kusu | 0.41 g | 0.04 g | 0.02 g | 2.87 g | 1.59 g | 15.00 kcal |
bílé zelí sterilované | 37 a 1/2 g | 0.26 g | 0.00 g | 0.00 g | 0.75 g | 0.00 g | 4.05 kcal |
Součet | 9.20 g | 13.98 g | 5.32 g | 28.38 g | 2.90 g | 288.21 kcal |