Dýňové rösti s bylinkovým dipem

Dýni můžete upravit různými způsoby. Vyzkoušejte tyto výborné placičky zjemněné bylinkovou zálivkou. Jistě budou chutnat i dětem.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Umytou dýni oloupeme a nastrouháme nahrubo. Vejce rozšleháme se solí, pepřem, špetkou muškátového oříšku a promícháme s nastrouhanou dýní.
2.
Na pánvi rozehřejeme lžíci oleje. Dýňovou směs rozprostřeme na pánev a smažíme po obou stranách dozlatova.
3.
Zakysanou smetanu promícháme s jemně nasekanými bylinkami, citronovou šťávou a prolisovaným česnekem. Dle chuti osolíme a opepříme. Podáváme dohromady s dýňovými rösti.

Od: Sarrien, 29.1.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 25 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Sarrien
Cena ingrediencí: 1 × porce = 42 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
565.21 kcal
Protein
17.06 g
Sacharidy
z toho cukr
24.40 g
19.76 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
43.32 g
14.86 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama