Klíčové slovo „kopřiva“

Odvodnění organismu: Potraviny a bylinky, které vám pomohou zbavit se přebytečné vody v těle

Přebytečná voda v těle může způsobovat nepříjemné pocity, jako jsou otoky, pocit nadýmání a zvýšená hmotnost. Existuje však řada potravin a bylin, které mohou podpořit odvodnění organismu a pomoci vám zbavit se přebytečné vody. V tomto článku se podíváme na některé z těchto potravin a bylin, které můžete zařadit do své stravy a podpořit tak vyváženou hydrataci a odvodnění těla.

5.3.2024

Bez něj by se nálev nepovedl. Jak umí kopr provonět pokrmy

Voňavému kopru, který je snadný na pěstování, přisuzujeme důležitost obvykle jen při přípravě koprové omáčky nebo kulajdy. Jedná se o velmi silnou bylinu s léčivými účinky. Seznamte se s koprem blíže a používejte jej v kuchyni co nejčastěji.

5 úžasných pomocníků pro jarní detoxikaci organismu

Po dlouhé zimě volá naše tělo po vnitřní očistě. Vyslyšte ho a dopřejte mu zasloužený restart. Za jarní detoxikaci se náležitě odmění, pozitivní účinky pocítíte záhy na těle i na duši. Pročistit organismus nemusí být navíc nikterak složité, jednoduše stačí do jídelníčku zařadit vhodné potraviny. Vybrali jsme pro vás 5 favoritů, kteří si v tomto směru vedou skvěle.

15.3.2022

Borůvky a brusinky vyčistí krev. Které další potraviny to umí?

Zařadit do jídelníčku pravidelně potraviny na pročištění krve je nejlepší prevencí před infarktem a mrtvicí. Většinu z nich máte v lednici nebo ve spíži. Které potraviny pomáhají pročistit krev?

Nechcete ji potkat, a přitom umí zázraky. Vezměte kopřivu na milost

Kolik přípravků byste si museli vzít, abyste podpořili metabolizmus, pročistili krev, zvítězili nad infekcí, snížili tlak i hladinu cukru v krvi, ulevili alergiím, zlepšili astma či zmírnili onemocnění jater a žlučníku? Jen jeden přípravek. Kopřivový čaj.