Klíčové slovo „hovězí maso“
Steak připravíte chutně i doma. Vysoká kuchařská škola není třeba
Přípravě steaku se mnozí doma vyhýbají v obavách, že se jim nepodaří kvalitní kus masa připravit stejně, jako ve vyhlášené restauraci. Pokud si osvojíte pár pravidel, bude se vám domácí příprava steaku dařit. Poradíme vám s přípravou steaku doma i s recepty na steakové omáčky.
Prokoukněte triky řezníků. Poradíme vám, jak poznat čerstvé maso
Koupit balíček masa je jednoduché. Koupit balíček čerstvého a kvalitního masa už je úkol pro zdatné a ostřílené nakupující. Ukážeme vám, jak správně nakupovat maso, jak odhalit triky řezníků a na co se zaměřit při výběru masa.
Druhy hovězích steaků a stupně propečení, dáte si medium nebo rare?
Chystáte se na letní grilování a přípravu steaků? Pak pozor na správný výběr masa. V případě, že chcete připravit propečený a šťavnatý steak jedinečné chuti, je důležité nejen vybrat správný kus hovězího, ale také ho umět dobře připravit.
Druhy hovězího masa a tipy, jak ho využít v kuchyni
Hovězí maso je specifické nejen svou výraznou chutí, ale i rozmanitými kulinářskými možnostmi. Víte, jaké druhy hovězího u nás na trhu seženete a do jakého jídla je využít? S naším průvodcem hovězím masem i s tipy na jeho využití v kuchyni, chybu určitě neuděláte.