Klíčové slovo „děti“

Vánoční pečení s dětmi

Vánoce jsou ideálním časem na vytváření nezapomenutelných rodinných tradic, a jednou z nejoblíbenějších aktivit je společné pečení vánočních dobrot. Přivádět děti do kuchyně není jen zábavné, ale také tak vznikají nezapomenutelné chvíle plné radosti a kreativity. Zde máte několik tipů, jak udělat z vánočního pečení s dětmi skvělý a bezproblémový zážitek.

11.12.2023

Máte rádi gumové bonbony? Vyrobte si vlastní! Jsou mnohem lepší a zdravější než kupované

Podlehnete čas od času chuti na sladké? Chodí vaše děti každou chvíli s prosíkem, že by chtěly něco dobrého? Vyrobte si vlastní zdravé mlsání a co víc, zapojte do procesu i děti a kromě sladké odměny získáte i cenné společné zážitky při vaření.

Vápník je nejvýznamnější minerál v dětské stravě

Drobný vzrůst a časté zubní kazy ukazují na nedostatečný příjem vápníku v dětské stravě. V dospělosti jsou takové děti ohroženy osteoporózou ale i paradentózou a poruchami srdečního rytmu. Které potraviny zařadit do dětského jídelníčku, abychom dětem zajistili dostatek vápníku?

Kdy a jak začít s dětskými příkrmy?

Pokud jste se před pár měsíci stala novopečenou maminkou, přichází už pomalu doba, kdy začnete řešit příkrmy. Jak na to, aby dětem chutnaly? Kdy přesně začít? A co dětem dát? Vše důležité se dozvíte v dnešním článku.

22.2.2021

Vyměňte sirup na kašel za potraviny podporující imunitu dětí

Školka, škola nebo jen chladnější podzimní období a vaše dítě už zase leží v posteli s teplotou, rýmou a kašlem. Zdá se to být nekonečný boj a vy se domníváte, že je to doba, která se musí přetrpět. Omyl. Dětskou imunitu můžete úspěšně posílit vhodným jídelníčkem.