Klíčové slovo „okurka“

Odvodnění organismu: Potraviny a bylinky, které vám pomohou zbavit se přebytečné vody v těle

Přebytečná voda v těle může způsobovat nepříjemné pocity, jako jsou otoky, pocit nadýmání a zvýšená hmotnost. Existuje však řada potravin a bylin, které mohou podpořit odvodnění organismu a pomoci vám zbavit se přebytečné vody. V tomto článku se podíváme na některé z těchto potravin a bylin, které můžete zařadit do své stravy a podpořit tak vyváženou hydrataci a odvodnění těla.

5.3.2024

Anti aging z přírody - cesta ke krásné pleti

Příroda nabízí obrovské možnosti v péči o pleť a její mladistvý vzhled, extrakty z ovoce, zeleniny a bylinek zásobují pokožku obličeje důležitými živinami, vitamíny, minerály, organickými i mastnými kyselinami. Pokud využijete této příležitosti a budete pleť svědomitě ošetřovat pomocí těchto přírodních pomocníků, výsledek se brzy dostaví. Tady je několik tipů na zaručené omlazovače pokožky.

Salátová okurka – výtečná zelenina pro zdraví, štíhlou linii a krásnou pleť

Osvěžující salát ke grilovanému masu s minimem kalorií? Okurkový salát nebo samotnou okurku je možné připravit na různé způsoby, úspěch předem zaručen! Kdo by totiž nemiloval salátovou okurku? A věřte, že po přečtení všech předností salátové okurky získá na oblibě i u těch, co ji příliš nemilovali. Má totiž minimum kalorií, obsahuje mnoho vitamínů a minerálů, vyčistí tělo od toxinů a uklidní podrážděnou pleť. K tomu hydratuje tělo zevnitř i zvenčí, proto je ideální svačinou v horkých letních dnech!

Okurková sezóna

Okurková sezóna je tady, ale pokud myslíte, že mluvím o vžitém označení pro letní období, kdy nemáte v práci do čeho píchnout a ve zprávách se dozvídáte senzační zprávy o lidožravých žralocích z Chorvatska, tak se mýlíte. Zahrádkáři začínají mít žně a okurek plné lednice, se kterými si brzy nebudou vědět rady. Takže pokud patříte mezi ně a plánujete ve velkém zavařovat, možná vás bude zajímat pár informací, případně typů, k čemu všemu jsou okurky užitečné.