Klíčové slovo „káva“

Měsíc bez kávy a alkoholu. Co se bude dít s vaším tělem?

Na počátku byly možná nejrůznější výzvy, ale na konci je zdravější a spokojenější člověk. Zkuste na jeden měsíc vynechat alkohol a kávu, uvidíte, co se bude dít s vaším tělem. Už po měsíci pocítíte příval energie, zmírní se pocity úzkosti a budete vypadat mladší.

Kávovou sedlinu nevyhazujte, ale objevte její schopnosti!

Ráno pro dokonalé probuzení, v práci pro nakopnutí, doma pro relaxaci. Kávu – ať už tu s kofeinem či bez kofeinu – si často dopřáváme několikrát denně. Ale co s odpadem? Se zdánlivě obyčejnou kávovou sedlinou, která končí smutně v odpadkovém koši. Přitom má spoustu předností, které by bylo hřích neobjevit! Odhalte kouzlo užitečného pomocníka, kterého oceníte doma i na zahradě.

Holdujete kávě s mlékem a cukrem? Zkuste to tentokrát jinak, tělo vám poděkuje

Káva patří bezpochyby k vůbec nejoblíbenějším nápojům. Při rozumné konzumaci má dokonce spoustu zdravotních benefitů. Pokud si ji ale nejradši vychutnáváte s mlékem a cukrem, rázem získáte šálek plný kalorií, který zdraví příliš nesvědčí. Naštěstí existuje spoustu zajímavých možností, čím běžné kravské mléko a rafinovaný cukr nahradit.

10.6.2022

Uklízíme nákup aneb co nepatří do lednice

Nakoupit, doma následně všechny potraviny vybalit z tašek a některé z nich pečlivě uložit do chladného prostředí lednice. Jste si ale jistí, že do lednice ukládáte pouze ty potraviny, které tam opravdu patří?

24.2.2022

Jak nahradit automatický kávovar a připravit doma chutnou kávu

Příprava kávy jedním stiskem tlačítka je sice jednoduchá, ale není to trochu nuda? Pokud vyzkoušíte pomůcky pro alternativní přípravu kávy, máte mnohem více možností, jak ovlivnit výslednou chuť a připravit kávu přesně podle vašich představ.