Toustový chléb se špaldovou moukou z domácí pekárny

Kdo má rád zdravější pečivo, může si doma v pekárně upéct toustový chléb s celozrnnou špaldovou moukou. Recept je velmi jednoduchý, nasypete suroviny do pekárny, zapnete a za 3 hodiny už si můžete pochutnat.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Do nádoby z domácí pekárny nalijeme vodu, mléko, kokosový olej, přidáme sůl a cukr.
2.
Přisypeme obě mouky a nahoru rozdrobíme droždí.
3.
Pekárnu zapneme na základní program. Na naší pekárně jsou to 3 hodiny. Nastavíme velikost na 1000 g a opečenou kůrku na tmavou.
4.
Po 3 hodinách chléb vytáhneme, necháme na mřížce vychladnout a můžeme podávat.

Od: Petuler, 12.10.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
3 hod vaření
3 hod 10 min celkem
Množství: 10 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 3 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
230.88 kcal
Protein
6.05 g
Sacharidy
z toho cukr
39.98 g
4.41 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
4.75 g
3.51 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama