Toustový chléb se špaldovou moukou z domácí pekárny

Kdo má rád zdravější pečivo, může si doma v pekárně upéct toustový chléb s celozrnnou špaldovou moukou. Recept je velmi jednoduchý, nasypete suroviny do pekárny, zapnete a za 3 hodiny už si můžete pochutnat.

Ingredience (10 x porce)

Postup přípravy

  1. Do nádoby z domácí pekárny nalijeme vodu, mléko, kokosový olej, přidáme sůl a cukr.
  2. Přisypeme obě mouky a nahoru rozdrobíme droždí.
  3. Pekárnu zapneme na základní program. Na naší pekárně jsou to 3 hodiny. Nastavíme velikost na 1000 g a opečenou kůrku na tmavou.
  4. Po 3 hodinách chléb vytáhneme, necháme na mřížce vychladnout a můžeme podávat.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 230.88 kcal | Protein: 6.05 g | Sacharidy: 39.98 g | z toho cukr: 4.41 g | Tuk: 4.75 g | z toho nas. MK: 3.51 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3623-toustovy-chleb-se-spaldovou-moukou-z-domaci-pekarny