Toustový chléb se špaldovou moukou z domácí pekárny
Kdo má rád zdravější pečivo, může si doma v pekárně upéct toustový chléb s celozrnnou špaldovou moukou. Recept je velmi jednoduchý, nasypete suroviny do pekárny, zapnete a za 3 hodiny už si můžete pochutnat.
Ingredience (10 x porce)
Postup přípravy
Do nádoby z domácí pekárny nalijeme vodu, mléko, kokosový olej, přidáme sůl a cukr.
Přisypeme obě mouky a nahoru rozdrobíme droždí.
Pekárnu zapneme na základní program. Na naší pekárně jsou to 3 hodiny. Nastavíme velikost na 1000 g a opečenou kůrku na tmavou.
Po 3 hodinách chléb vytáhneme, necháme na mřížce vychladnout a můžeme podávat.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 230.88 kcal |
Protein: 6.05 g |
Sacharidy: 39.98 g |
z toho cukr: 4.41 g |
Tuk: 4.75 g |
z toho nas. MK: 3.51 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3623-toustovy-chleb-se-spaldovou-moukou-z-domaci-pekarny