Hermelínová pomazánka
Hermelínová pomazánka, kterou můžeme mazat na chuťovky, chlebíčky nebo na pečivo třeba k večeři.
Reklama
Postup přípravy
1.
Hermelín, vejce, uzené maso nakrájíme na malinké kostičky.
2.
Přidáme na jemně nakrájenou jarní cibulku, hořčici, jogurt, majonézu.
3.
Osolíme, opepříme, promícháme a dáme vychladit.
4.
Podáváme s čerstvým pečivem.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
112.99 kcal |
Protein |
6.66 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
1.21 g
0.80 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
8.98 g
3.83 g
|
Reklama
Reklama