Ostrá rybí polévka

-
- Přidat foto
-
Reklama
Silný rybí vývar se zeleninou a kousky masa. Polévku jsme připravili z kapřích hlav a kousků kapra.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Hlavy a maso si dobře očistíme, opláchneme a vložíme do hrnce. Zalijeme studenou vodou.
2.
Přidáme všechno koření, bujóny, přivedeme k varu a vaříme do změknutí zhruba 45 minut.
3.
Po uvaření přelijeme přes cedník do druhého hrnce. Do vývaru si vložíme kořenovou zeleninu a přivedeme k varu.
4.
Mezitím si obereme kapra, maso překrájíme a vložíme do polévky. Krátce povaříme a sundáme z plotny. Podle potřeby dochutíme.
5.
Při podávání můžeme ozdobit celerovou natí.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 1 hod vaření 1 hod 5 min celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 27 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
155.36 kcal |
Protein |
19.24 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
4.83 g
1.75 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
6.00 g
1.13 g
|
Reklama
Reklama