Ostrá rybí polévka

Silný rybí vývar se zeleninou a kousky masa. Polévku jsme připravili z kapřích hlav a kousků kapra.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Hlavy a maso si dobře očistíme, opláchneme a vložíme do hrnce. Zalijeme studenou vodou.
2.
Přidáme všechno koření, bujóny, přivedeme k varu a vaříme do změknutí zhruba 45 minut.
3.
Po uvaření přelijeme přes cedník do druhého hrnce. Do vývaru si vložíme kořenovou zeleninu a přivedeme k varu.
4.
Mezitím si obereme kapra, maso překrájíme a vložíme do polévky. Krátce povaříme a sundáme z plotny. Podle potřeby dochutíme.
5.
Při podávání můžeme ozdobit celerovou natí.

Od: Petuler, 17.3.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
1 hod vaření
1 hod 5 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 27 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
155.36 kcal
Protein
19.24 g
Sacharidy
z toho cukr
4.83 g
1.75 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
6.00 g
1.13 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama