Sýrová roláda

Jednoduchá sýrová roláda, která se vám zaručeně podaří.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Plátky eidamu si rozložíme na pečící papír, tak aby okraje byly aspoň půl centimetru přes sebe.
2.
Vložíme do teplé trouby a necháme v troubě do doby než se nám plátky spojí. Vytáhneme a necháme vychladnout.
3.
Vařené vejce si oloupeme, nasekáme na jemně, přidáme pomazánkové máslo, hořčici, sůl, pepř a umícháme pomazánku.
4.
Plát sýru potřeme pomazánkou a opatrně zarolujeme do rolády. Zabalíme do potravinové fólie a v lednici necháme ztuhnout.
5.
Podáváme s čerstvým pečivem.

Od: Petuler, 16.3.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 hod 10 min příprava
5 min vaření
5 hod 15 min celkem
Množství: 5 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 17 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
297.17 kcal
Protein
18.87 g
Sacharidy
z toho cukr
3.04 g
1.05 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
23.47 g
14.55 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama