Sýrová roláda
Jednoduchá sýrová roláda, která se vám zaručeně podaří.
Ingredience (5 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Plátky eidamu si rozložíme na pečící papír, tak aby okraje byly aspoň půl centimetru přes sebe.
- Vložíme do teplé trouby a necháme v troubě do doby než se nám plátky spojí. Vytáhneme a necháme vychladnout.
- Vařené vejce si oloupeme, nasekáme na jemně, přidáme pomazánkové máslo, hořčici, sůl, pepř a umícháme pomazánku.
- Plát sýru potřeme pomazánkou a opatrně zarolujeme do rolády. Zabalíme do potravinové fólie a v lednici necháme ztuhnout.
- Podáváme s čerstvým pečivem.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 297.17 kcal |
Protein: 18.87 g |
Sacharidy: 3.04 g |
z toho cukr: 1.05 g |
Tuk: 23.47 g |
z toho nas. MK: 14.55 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3403-syrova-rolada