Sýrová roláda

Jednoduchá sýrová roláda, která se vám zaručeně podaří.

Ingredience (5 x porce)

Postup přípravy

  1. Plátky eidamu si rozložíme na pečící papír, tak aby okraje byly aspoň půl centimetru přes sebe.
  2. Vložíme do teplé trouby a necháme v troubě do doby než se nám plátky spojí. Vytáhneme a necháme vychladnout.
  3. Vařené vejce si oloupeme, nasekáme na jemně, přidáme pomazánkové máslo, hořčici, sůl, pepř a umícháme pomazánku.
  4. Plát sýru potřeme pomazánkou a opatrně zarolujeme do rolády. Zabalíme do potravinové fólie a v lednici necháme ztuhnout.
  5. Podáváme s čerstvým pečivem.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 297.17 kcal | Protein: 18.87 g | Sacharidy: 3.04 g | z toho cukr: 1.05 g | Tuk: 23.47 g | z toho nas. MK: 14.55 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3403-syrova-rolada