Roláda s tvarohovým krémem

Skvělá roláda, které má lehký krém svěží chuti tvarohu. Není přeslazená a chutnat bude dětem i dospělým.

Reklama

Ingredience

Krém

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Dejte do mísy zvlášť žloutky a zvlášť bílky. K bílkům dejte špetku soli a vyšlehejte tuhý sníh. V jiné mísy šlehejte vejce s cukrem.
2.
K vejcím přimíchejte pomalu mouku. Poté do těsta přidávejte sníh a velmi opatrně míchejte, aby v těstě zůstalo co nejvíce bublin.
3.
Rozehřejte troubu na 180 stupňů. Plech vymažte máslem a vysypejte hrubou moukou. Na pečící papír by se těsto přilepilo.
4.
Roládu pečte asi 15 minut. Musí být stále spíše světlá, aby se vám dobře stočila a nelámala se.
5.
Roládu stočte ještě teplou a nechte vychladit.
6.
Mezitím si připravte krém. Tvaroh a ostatní suroviny vyšlehejte do hladké směsi. Natřete na těsto a znovu stočte. Dejte vychladit do lednice na několik hodin.

Od: Iva V, 7.11.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
20 min vaření
45 min celkem
Množství: 12 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 8 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
251.62 kcal
Protein
5.26 g
Sacharidy
z toho cukr
27.95 g
22.81 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
13.40 g
8.05 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama