Fazolový salát

Fazolový salát chutná skvěle vychlazený. Můžeme podávat s pečivem jako hlavní chod a nebo si ho dát jako rychlou svačinu.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Fazole scedíme a necháme okapat. Poté vložíme do mísy.
2.
Cibuli si nakrájíme na drobné kostičky. Slaninu na nudličky. Na pánvi si rozehřejeme olej a opečeme společně cibuli se slaninou. Odstavíme a necháme vychladnout.
3.
Do fazolí přidáme nakrájený pórek, nakrájenou jarní cibuli, na kostičky nakrájené okurky. Přidáme opečenou slaninu s cibulí.
4.
Do fazolí přilijeme lák z okurek, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Podle chuti můžeme přikyselit nebo přisladit.
5.
Salát dáme do lednice vychladit. Podáváme s čerstvým pečivem.

Od: Petuler, 28.2.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
5 min vaření
15 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 25 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
471.17 kcal
Protein
18.22 g
Sacharidy
z toho cukr
30.95 g
10.23 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
27.04 g
7.55 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama