Fazolový salát

Fazolový salát chutná skvěle vychlazený. Můžeme podávat s pečivem jako hlavní chod a nebo si ho dát jako rychlou svačinu.

Reklama

Ingredience

Množství na
+
  porce

Postup přípravy

1.
Fazole scedíme a necháme okapat. Poté vložíme do mísy.
2.
Cibuli si nakrájíme na drobné kostičky. Slaninu na nudličky. Na pánvi si rozehřejeme olej a opečeme společně cibuli se slaninou. Odstavíme a necháme vychladnout.
3.
Do fazolí přidáme nakrájený pórek, nakrájenou jarní cibuli, na kostičky nakrájené okurky. Přidáme opečenou slaninu s cibulí.
4.
Do fazolí přilijeme lák z okurek, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Podle chuti můžeme přikyselit nebo přisladit.
5.
Salát dáme do lednice vychladit. Podáváme s čerstvým pečivem.

Od: Petuler, 28.2.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
472.15 kcal
Protein
18.39 g
Sacharidy
z toho cukr
31.30 g
10.24 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
27.14 g
7.58 g

Detailní rozpis

Reklama
Reklama