Zeleninová pomazánka s tuňákem
Pomazánka, ke které potřebujete jen pár ingrediencí a výborně se hodí na svačinu nebo jako základ na chuťovky. Tuňák v ní není příliš výrazný, pomazánka chutná i dětem. Pečivo s pomazánkou doplňte o kyselou okurku.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Zeleninovou směs dáme do vody rozvařit. Přidáme očištěnou a na kolečka nakrájenou mrkev. Vaříme pod poklicí do změknutí mrkve. Vodu vylijeme, necháme vychladnout a krátce rozšleháme tyčovým mixérem. Struktura by měla zůstat hrubá.
                2.
                    Pastu promícháme se změklým máslem nebo s margarínem. S margarínem je pomazánka víc nadýchaná.
                3.
                    Vařechou vmícháme tuňáka a na drobné kousky nakrájenou cibulku. Ochutíme solí a pepřem a dáme vychladit.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
| Množství | 1 × porce | 
| Energetická hodnota | 209.12 kcal | 
| Protein | 5.87 g | 
| Sacharidy z toho cukr | 4.29 g 1.46 g | 
| Tuk z toho nas. mastné kyseliny | 18.73 g 7.55 g | 
Reklama
    
  Reklama
    
  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Od:
                Od:  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

