Rychlá pomazánka z tuňáka a lučiny

Pomazánkou vyřešíte snídani, dětem svačinu do školy, odpolední svačinu nebo i lehkou večeři. Proto receptů na pomazánky není nikdy dost.

Ingredience

na ozdobu

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Lučinu si rozmícháme v misce metličkou dohladka. Přidáme tuňáka včetně jedné nebo dvou lžic šťávy, ve kterém plave. Promícháme. Očištěnou cibulku nakrájíme na drobné kousky. Smícháme s lučinou a tuňákem, zakápneme limetkou. Opepříme a je-li třeba, dosolíme.
2.
Pomazánkou mažeme celozrnné pečivo a zdobíme zelenou natí cibulky a půlkami rajčátek.

Od: Šárka75, 28.10.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 15 Kč
Kategorie: pomazánky, ryba

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
94.76 kcal
Protein
6.68 g
Sacharidy
z toho cukr
3.80 g
1.60 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
5.56 g
2.56 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.