Vlašské ořechy v karamelu

-
- Přidat foto
-
Reklama
Ořechy v karamelu můžeme zobat jen tak, když máme chuť na sladké anebo můžeme ořechy použít při podávání zmrzliny a jiných dezertů.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Do hrnce si nalijeme vodu, přidáme cukr a za stálého míchání přivedeme k varu.
2.
Vaříme tak dlouho až se nám vypaří voda a začne se nám tvořit karamel. Karamel mícháme do požadované barvy.
3.
Poté odstavíme, přidáme kousek másla, smetanu a dobře promícháme.
4.
Do hotového karamelu nasypeme ořechy. Občas promícháme až do úplného vychladnutí.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 10 min vaření 15 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 31 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
1,217.55 kcal |
Protein |
16.12 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
117.84 g
113.27 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
80.09 g
15.60 g
|
Reklama
Reklama