Karamelový likér
Pomalu se nám blíží Vánoce a většina hospodyněk se chystá připravit svůj oblíbený vaječný likér. Doporučuji vyzkoušet velmi jednoduchý a rychlý karamelový likér.
Reklama
Postup přípravy
1.
Nejprve si lžíci kávy zalijeme lžící horké vody a necháme vychladnout.
2.
Do vysoké nádoby si dáme všechny ingredience stejné pokojové teploty, vlijeme kávu a šlehačem šleháme, dokud se nám všechny ingredience nespojí.
3.
Přelijeme do lahví a dáme vychladit do lednice.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
98.24 kcal |
Protein |
1.25 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
15.61 g
15.42 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
3.48 g
2.20 g
|
Reklama
Reklama