Pudinkový likér

Pudinkový likér připomíná vaječný koňak, ale připravíte jej zcela bez vajec. Nasládlou chutí vás příjemně překvapí. Je poměrně silný, při přípravě ochutnávejte a nemusíte dávat plnou dávku rumu.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Uvaříme dvojitý pudink podle návodu. Necháme vychladnout. Vložíme do mixéru, zapneme pomalé prošlehávání.
2.
Přidáme salko a vanilkový cukr. Prošleháme.
3.
Začneme po malých dávkách zašlehávat rum. Nakonec přisladíme. Dáváme 5 lžic, ale může být méně.
4.
Nakonec přecedíme přes sítko a dáme vychladit.

Od: Ráďa 78, 23.12.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
3 min vaření
30 min celkem
Množství: 30 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 7 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
125.12 kcal
Protein
2.09 g
Sacharidy
z toho cukr
17.03 g
16.62 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
1.75 g
0.97 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama