Pudinkový likér připomíná vaječný koňak, ale připravíte jej zcela bez vajec. Nasládlou chutí vás příjemně překvapí. Je poměrně silný, při přípravě ochutnávejte a nemusíte dávat plnou dávku rumu.
Ingredience (30 x porce)
Postup přípravy
Uvaříme dvojitý pudink podle návodu. Necháme vychladnout. Vložíme do mixéru, zapneme pomalé prošlehávání.
Přidáme salko a vanilkový cukr. Prošleháme.
Začneme po malých dávkách zašlehávat rum. Nakonec přisladíme. Dáváme 5 lžic, ale může být méně.
Nakonec přecedíme přes sítko a dáme vychladit.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 125.12 kcal |
Protein: 2.09 g |
Sacharidy: 17.03 g |
z toho cukr: 16.62 g |
Tuk: 1.75 g |
z toho nas. MK: 0.97 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2913-pudinkovy-liker