Pudinkový likér

Pudinkový likér připomíná vaječný koňak, ale připravíte jej zcela bez vajec. Nasládlou chutí vás příjemně překvapí. Je poměrně silný, při přípravě ochutnávejte a nemusíte dávat plnou dávku rumu.

Ingredience (30 x porce)

Postup přípravy

  1. Uvaříme dvojitý pudink podle návodu. Necháme vychladnout. Vložíme do mixéru, zapneme pomalé prošlehávání.
  2. Přidáme salko a vanilkový cukr. Prošleháme.
  3. Začneme po malých dávkách zašlehávat rum. Nakonec přisladíme. Dáváme 5 lžic, ale může být méně.
  4. Nakonec přecedíme přes sítko a dáme vychladit.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 125.12 kcal | Protein: 2.09 g | Sacharidy: 17.03 g | z toho cukr: 16.62 g | Tuk: 1.75 g | z toho nas. MK: 0.97 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2913-pudinkovy-liker