Rumová horká čokoláda
K večerní pohodě může patřit troška alkoholu či nějaká sladkost. Vychutnat si můžete i obojí. Vyzkoušejte domácí horkou čokoládu provoněnou skořicí a rumem. V kávových šálcích budete mít několik porcí nebo dva poctivé hrníčky vonící dobroty.
Reklama
Postup přípravy
1.
Smícháme mléko a smetanu a začneme pomalu zahřívat.
2.
Do směsi nalámeme čokoládu a necháme ji rozpouštět.
3.
Stále mícháme, přidáme skořici, rum a vanilkový cukr. Necháme krátce projít varem a podáváme.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
474.23 kcal |
Protein |
5.32 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
41.83 g
39.98 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
30.11 g
18.42 g
|
Reklama
Reklama