Rumová horká čokoláda

K večerní pohodě může patřit troška alkoholu či nějaká sladkost. Vychutnat si můžete i obojí. Vyzkoušejte domácí horkou čokoládu provoněnou skořicí a rumem. V kávových šálcích budete mít několik porcí nebo dva poctivé hrníčky vonící dobroty.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Smícháme mléko a smetanu a začneme pomalu zahřívat.
  2. Do směsi nalámeme čokoládu a necháme ji rozpouštět.
  3. Stále mícháme, přidáme skořici, rum a vanilkový cukr. Necháme krátce projít varem a podáváme.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 474.23 kcal | Protein: 5.32 g | Sacharidy: 41.83 g | z toho cukr: 39.98 g | Tuk: 30.11 g | z toho nas. MK: 18.42 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3068-rumova-horka-cokolada