Ořechový krém na slepování cukroví
Jednoduchý krém z vlašských ořechů, kterým můžete slepovat například linecké a jiné cukroví.
Reklama
Postup přípravy
1.
Ořechy nameleme na masovém strojku. Smícháme s cukrem a spaříme horkým mlékem, mícháme, až začnou ořechy pěkně bělat.
2.
Pak přidáme rum a nakonec změklé máslo a vymícháme krém, kterým slepujeme např. linecké pečivo.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
128.76 kcal |
Protein |
1.04 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
11.63 g
11.23 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
8.84 g
3.47 g
|
Reklama
Reklama