Ořechový krém na slepování cukroví

  • Přidat foto

Jednoduchý krém z vlašských ořechů, kterým můžete slepovat například linecké a jiné cukroví.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Ořechy nameleme na masovém strojku. Smícháme s cukrem a spaříme horkým mlékem, mícháme, až začnou ořechy pěkně bělat.
2.
Pak přidáme rum a nakonec změklé máslo a vymícháme krém, kterým slepujeme např. linecké pečivo.

Od: Brivana, 13.9.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
5 min vaření
15 min celkem
Množství: 20 × porce
Autor: Brivana
Cena ingrediencí: 1 × porce = 4 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: cukroví, Vánoce, vegetariánské, bezlepkové

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
128.76 kcal
Protein
1.04 g
Sacharidy
z toho cukr
11.63 g
11.23 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
8.84 g
3.47 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.