Ořechový krém na slepování cukroví

Jednoduchý krém z vlašských ořechů, kterým můžete slepovat například linecké a jiné cukroví.

Ingredience (20 x porce)

Postup přípravy

  1. Ořechy nameleme na masovém strojku. Smícháme s cukrem a spaříme horkým mlékem, mícháme, až začnou ořechy pěkně bělat.
  2. Pak přidáme rum a nakonec změklé máslo a vymícháme krém, kterým slepujeme např. linecké pečivo.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 128.76 kcal | Protein: 1.04 g | Sacharidy: 11.63 g | z toho cukr: 11.23 g | Tuk: 8.84 g | z toho nas. MK: 3.47 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2781-orechovy-krem-na-slepovani-cukrovi