Ořechový krém na slepování cukroví
Jednoduchý krém z vlašských ořechů, kterým můžete slepovat například linecké a jiné cukroví.
Ingredience (20 x porce)
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Ořechy nameleme na masovém strojku. Smícháme s cukrem a spaříme horkým mlékem, mícháme, až začnou ořechy pěkně bělat.
- Pak přidáme rum a nakonec změklé máslo a vymícháme krém, kterým slepujeme např. linecké pečivo.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 128.76 kcal |
Protein: 1.04 g |
Sacharidy: 11.63 g |
z toho cukr: 11.23 g |
Tuk: 8.84 g |
z toho nas. MK: 3.47 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2781-orechovy-krem-na-slepovani-cukrovi