Grilovaný bůček v pivní marinádě

Pivní bůček je skvělý na rychlejší grilování. Tenké plátky bůčku opečeme na grilu do křupava.

Reklama

Ingredience

Marináda

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vepřový bůček si opláchneme, kůži necháme a maso nařežeme na tenké plátky.
2.
V misce si smícháme všechny ingredience na pivní marinádu a přidáme nakrájenou cibuli na kostky.
3.
Plátky masa skládáme do misky a políváme marinádou, tak aby vše zůstalo zalité.
4.
Necháme odležet v lednici nejlépe přes noc.
5.
Rozehřejeme si gril a maso zprudka z obou stran opečeme do křupava. Podáváme se zeleninou a čerstvým pečivem.

Od: Petuler, 7.7.2021

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
15 min vaření
25 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 32 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, vepřové maso, low carb, bezlepkové, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
1,059.33 kcal
Protein
15.48 g
Sacharidy
z toho cukr
5.87 g
2.32 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
107.18 g
32.76 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama