Grilovaný bůček v pivní marinádě

Pivní bůček je skvělý na rychlejší grilování. Tenké plátky bůčku opečeme na grilu do křupava.

Ingredience (4 x porce)

Marináda

Postup přípravy

  1. Vepřový bůček si opláchneme, kůži necháme a maso nařežeme na tenké plátky.
  2. V misce si smícháme všechny ingredience na pivní marinádu a přidáme nakrájenou cibuli na kostky.
  3. Plátky masa skládáme do misky a políváme marinádou, tak aby vše zůstalo zalité.
  4. Necháme odležet v lednici nejlépe přes noc.
  5. Rozehřejeme si gril a maso zprudka z obou stran opečeme do křupava. Podáváme se zeleninou a čerstvým pečivem.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 1,059.33 kcal | Protein: 15.48 g | Sacharidy: 5.87 g | z toho cukr: 2.32 g | Tuk: 107.18 g | z toho nas. MK: 32.76 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3130-grilovany-bucek-v-pivni-marinade