Grilovaný bůček v pivní marinádě
Pivní bůček je skvělý na rychlejší grilování. Tenké plátky bůčku opečeme na grilu do křupava.
Ingredience (4 x porce)
Marináda
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Vepřový bůček si opláchneme, kůži necháme a maso nařežeme na tenké plátky.
- V misce si smícháme všechny ingredience na pivní marinádu a přidáme nakrájenou cibuli na kostky.
- Plátky masa skládáme do misky a políváme marinádou, tak aby vše zůstalo zalité.
- Necháme odležet v lednici nejlépe přes noc.
- Rozehřejeme si gril a maso zprudka z obou stran opečeme do křupava. Podáváme se zeleninou a čerstvým pečivem.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 1,059.33 kcal |
Protein: 15.48 g |
Sacharidy: 5.87 g |
z toho cukr: 2.32 g |
Tuk: 107.18 g |
z toho nas. MK: 32.76 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3130-grilovany-bucek-v-pivni-marinade