Rychloutopenci

Znáte to, když dostanete chuť na utopence, ale nechce se vám čekat mnoho dní, než se pořádně zaleží. Proto je tady recept na rychloutopence, které můžete jíst už několik hodin po naložení.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Špekáčky si rozpůlíme, nakrájíme na půl kolečka a vložíme do mísy.
2.
Cibuli si nakrájíme na kolečka a přidáme do mísy společně s ostatním kořením.
3.
Zalijeme vlažnou vodou, octem, přidáme deko a cukr. Dobře promícháme a necháme uležet v teple.
4.
Za pár hodin můžeme znova osolit, okyselit a můžeme podávat s čerstvým pečivem a chilli papričkou.

Od: Petuler, 20.2.2021

Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
20 min celkem
Množství: 5 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 11 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: chuťovky, vepřové maso, bezlepkové, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
300.54 kcal
Protein
9.62 g
Sacharidy
z toho cukr
11.39 g
5.68 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
22.72 g
7.56 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama