Rychloutopenci

Znáte to, když dostanete chuť na utopence, ale nechce se vám čekat mnoho dní, než se pořádně zaleží. Proto je tady recept na rychloutopence, které můžete jíst už několik hodin po naložení.

Ingredience (5 x porce)

Postup přípravy

  1. Špekáčky si rozpůlíme, nakrájíme na půl kolečka a vložíme do mísy.
  2. Cibuli si nakrájíme na kolečka a přidáme do mísy společně s ostatním kořením.
  3. Zalijeme vlažnou vodou, octem, přidáme deko a cukr. Dobře promícháme a necháme uležet v teple.
  4. Za pár hodin můžeme znova osolit, okyselit a můžeme podávat s čerstvým pečivem a chilli papričkou.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 300.54 kcal | Protein: 9.62 g | Sacharidy: 11.39 g | z toho cukr: 5.68 g | Tuk: 22.72 g | z toho nas. MK: 7.56 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2992-rychloutopenci