Naložené tvarůžky
Naložené tvarůžky jsou delikatesou, které můžeme podávat jako chuťovku nebo s čerstvým pečivem jako hlavní chod. Můžeme je naložit s bylinkami nebo feferonkami.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Tvarůžky si rozložíme na talíř. Posypeme kmínem, paprikou, tymiánem a opepříme.
                2.
                    Cibuli si nakrájíme na proužky. Česnek nakrájíme na plátky.
                3.
                    Do čisté sklenice skládáme tvarůžky střídavě s cibulí, česnekem, chilli papričkami a zalijeme olejem tak, aby tvarůžky byly ponořeny.
                4.
                    Uzavřeme, uskladníme v pokojové teplotě. Většinou jsou hotové za 5 dnů.  Podáváme s čerstvým pečivem a pivem.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
Množství  | 
                1 × porce  | 
            
Energetická hodnota  | 
                210.16 kcal  | 
            
Protein  | 
                39.19 g  | 
            
| 
                     Sacharidy 
                    z toho cukr 
                 | 
                
                     8.57 g 
                    4.78 g 
                 | 
            
| 
                     Tuk 
                    z toho nas. mastné kyseliny 
                 | 
                
                     1.58 g 
                    0.82 g 
                 | 
            
Reklama
    
  Reklama
    
  



