Naložené tvarůžky

Naložené tvarůžky jsou delikatesou, které můžeme podávat jako chuťovku nebo s čerstvým pečivem jako hlavní chod. Můžeme je naložit s bylinkami nebo feferonkami.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Tvarůžky si rozložíme na talíř. Posypeme kmínem, paprikou, tymiánem a opepříme.
  2. Cibuli si nakrájíme na proužky. Česnek nakrájíme na plátky.
  3. Do čisté sklenice skládáme tvarůžky střídavě s cibulí, česnekem, chilli papričkami a zalijeme olejem tak, aby tvarůžky byly ponořeny.
  4. Uzavřeme, uskladníme v pokojové teplotě. Většinou jsou hotové za 5 dnů. Podáváme s čerstvým pečivem a pivem.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 210.16 kcal | Protein: 39.19 g | Sacharidy: 8.57 g | z toho cukr: 4.78 g | Tuk: 1.58 g | z toho nas. MK: 0.82 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3505-nalozene-tvaruzky