Rýžový salát
Rýžový salát není tak známý jako zeleninové saláty a právě proto vám ho doporučuji vyzkoušet. Má skvělou chuť a dobře zasytí. Jeho chuť vás příjemně překvapí.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Spařenou a odkapanou rýži nasypeme do hrnce s rozehřátým olejem, orestujeme, osolíme, zalijeme vodou a vínem.
                2.
                    Oloupeme si cibuli, zapíchneme do ní hřebíčky a přidáme k rýži.  Rýži vaříme na mírném ohni do měkka asi 15-20 minut.  Po uvaření necháme vychladnout.
                3.
                    Salám, papriku a vejce nakrájíme na kostičky a přidáme k rýži.
                4.
                    Salát osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou, vmícháme kysanou smetanu a hořčici.  Promícháme, dochutíme salátovým kořením a můžeme podávat ozdobené jarní cibulkou.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
| Množství | 1 × porce | 
| Energetická hodnota | 437.82 kcal | 
| Protein | 10.47 g | 
| Sacharidy z toho cukr | 48.45 g 5.82 g | 
| Tuk z toho nas. mastné kyseliny | 17.05 g 6.52 g | 
Reklama
    
  Reklama
    
  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Od:
                Od:  
 
 
 
 
 

