Koprová polévka s bešamelem

Česká klasika může chutnat hebce a krémově, když ji připravíte na bešamelovém základu. Taková polévka zachutná i dětem, které jinak koprovku v oblibě příliš nemají.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V hrnci rozehřejeme máslo a přidáme hladkou mouku. Rychle mícháme a až mouka mírně zhnědne, zaléváme pomalu mlékem. Umícháme na kaši.
2.
Doléváme vodou do požadovaného objemu a základ rozmícháme do hladka.
3.
Přidáme na kostičky nakrájené oškrábané brambory a sterilovaný kopr. Vaříme do změknutí brambor.
4.
Dochutíme solí, pepřem, octem a cukrem.

Od: Ráďa 78, 4.4.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
20 min vaření
25 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 7 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
241.40 kcal
Protein
5.65 g
Sacharidy
z toho cukr
33.12 g
4.08 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
8.38 g
5.11 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama