Koprová polévka s bešamelem
Česká klasika může chutnat hebce a krémově, když ji připravíte na bešamelovém základu. Taková polévka zachutná i dětem, které jinak koprovku v oblibě příliš nemají.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    V hrnci rozehřejeme máslo a přidáme hladkou mouku. Rychle mícháme a až mouka mírně zhnědne, zaléváme pomalu mlékem. Umícháme na kaši.
                2.
                    Doléváme vodou do požadovaného objemu a základ rozmícháme do hladka.
                3.
                    Přidáme na kostičky nakrájené oškrábané brambory a sterilovaný kopr. Vaříme do změknutí brambor.
                4.
                    Dochutíme solí, pepřem, octem a cukrem.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
| Množství | 1 × porce | 
| Energetická hodnota | 241.40 kcal | 
| Protein | 5.65 g | 
| Sacharidy z toho cukr | 33.12 g 4.08 g | 
| Tuk z toho nas. mastné kyseliny | 8.38 g 5.11 g | 
Reklama
    
  Reklama
    
  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Od:
                Od:  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

