Kuře tikka masala z pomalého hrnce
Reklama
Postup přípravy
1.
Do pomalého hrnce dejte kuřecí prsa, rajčata, kokosové mléko, cibuli, česnek, zázvor a koření (pouze 2/3 množství garam masala, zbytek nechte až na konec).
2.
Dobře promíchejte a vařte 8 hodin na první stupeň.
3.
Nakonec přimíchejte zbylé množství garam masala, promíchejte a podávejte s rýží zdobené čerstvým koriandrem.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
654.26 kcal |
Protein |
42.00 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
71.15 g
5.72 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
20.60 g
15.11 g
|
Reklama
Reklama