Kuře tikka masala z pomalého hrnce

Ingredience

Koření

Na ozdobení

Příloha

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Do pomalého hrnce dejte kuřecí prsa, rajčata, kokosové mléko, cibuli, česnek, zázvor a koření (pouze 2/3 množství garam masala, zbytek nechte až na konec).
2.
Dobře promíchejte a vařte 8 hodin na první stupeň.
3.
Nakonec přimíchejte zbylé množství garam masala, promíchejte a podávejte s rýží zdobené čerstvým koriandrem.

Od: BunTom, 23.2.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 8 min příprava
8 hod vaření
8 hod 5 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: BunTom
Cena ingrediencí: 1 × porce = 49 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, drůbeží maso, indická, v pomalém hrnci

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
605.99 kcal
Protein
44.77 g
Sacharidy
z toho cukr
72.90 g
5.17 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
14.99 g
12.11 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.