Kuře tikka masala z pomalého hrnce

Ingredience (6 x porce)

Koření

Na ozdobení

Příloha

Postup přípravy

  1. Do pomalého hrnce dejte kuřecí prsa, rajčata, kokosové mléko, cibuli, česnek, zázvor a koření (pouze 2/3 množství garam masala, zbytek nechte až na konec).
  2. Dobře promíchejte a vařte 8 hodin na první stupeň.
  3. Nakonec přimíchejte zbylé množství garam masala, promíchejte a podávejte s rýží zdobené čerstvým koriandrem.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 654.26 kcal | Protein: 42.00 g | Sacharidy: 71.15 g | z toho cukr: 5.72 g | Tuk: 20.60 g | z toho nas. MK: 15.11 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2449-kure-tikka-masala-z-pomaleho-hrnce