Škvarková polévka bez mouky

Sádlo si pravidelně škvařím doma, a proto máme v lednici stálou zásobu škvarků. Oblíbili jsme si tuhle škvarkovou polévku. Pokud máte domácí škvarky, doporučuji recept vyzkoušet.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V hrnci si rozehřejeme sádlo a opečeme na něm cibuli na kostičky a nastrouhanou kořenovou zeleninu.
2.
Po opečení přidáme škvarky, plechovku s rajčaty a zalijeme zeleninovým vývarem.
3.
Provaříme, přidáme česnek, sůl, pepř, celerovou nať a můžeme podávat.

Od: Petuler, 15.1.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
15 min vaření
25 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 29 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
551.27 kcal
Protein
13.68 g
Sacharidy
z toho cukr
19.30 g
11.64 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
46.83 g
18.00 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama