Sádlo si pravidelně škvařím doma, a proto máme v lednici stálou zásobu škvarků. Oblíbili jsme si tuhle škvarkovou polévku. Pokud máte domácí škvarky, doporučuji recept vyzkoušet.
Ingredience (4 x porce)
Postup přípravy
V hrnci si rozehřejeme sádlo a opečeme na něm cibuli na kostičky a nastrouhanou kořenovou zeleninu.
Po opečení přidáme škvarky, plechovku s rajčaty a zalijeme zeleninovým vývarem.
Provaříme, přidáme česnek, sůl, pepř, celerovou nať a můžeme podávat.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 551.27 kcal |
Protein: 13.68 g |
Sacharidy: 19.30 g |
z toho cukr: 11.64 g |
Tuk: 46.83 g |
z toho nas. MK: 18.00 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2351-skvarkova-polevka-bez-mouky