Škvarková polévka bez mouky

Sádlo si pravidelně škvařím doma, a proto máme v lednici stálou zásobu škvarků. Oblíbili jsme si tuhle škvarkovou polévku. Pokud máte domácí škvarky, doporučuji recept vyzkoušet.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. V hrnci si rozehřejeme sádlo a opečeme na něm cibuli na kostičky a nastrouhanou kořenovou zeleninu.
  2. Po opečení přidáme škvarky, plechovku s rajčaty a zalijeme zeleninovým vývarem.
  3. Provaříme, přidáme česnek, sůl, pepř, celerovou nať a můžeme podávat.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 551.27 kcal | Protein: 13.68 g | Sacharidy: 19.30 g | z toho cukr: 11.64 g | Tuk: 46.83 g | z toho nas. MK: 18.00 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2351-skvarkova-polevka-bez-mouky