Zelné placky bez mouky
Zelné placky z domácího kysané ho zelí jsou pochoutka. Chce to trochu trpělivosti při smažení, ale výsledek stojí za to.
Reklama
    
  Postup přípravy
1.
                    Kysané zelí si překrájíme. Vložíme do mísy a přidáme na kostky nakrájené uzené maso.
                2.
                    Nastrouháme si sýr na hrubo, vložíme do mísy. Osolíme, opepříme, prolisujeme česnek, v dlaních rozdrtíme majoránku a vsypeme do mísy.
                3.
                    Přidáme vejce a vše dobře promícháme.
                4.
                    Rozpálíme si sádlo na pánvi a z těsta tvoříme menší placky. Pomalu opékáme. Po opečení můžeme podávat.
                Reklama
    
  Reklama
    
  Reklama
    
  Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
    
  Nutriční hodnoty
Množství  | 
                1 × porce  | 
            
Energetická hodnota  | 
                413.02 kcal  | 
            
Protein  | 
                28.64 g  | 
            
| 
                     Sacharidy 
                    z toho cukr 
                 | 
                
                     5.00 g 
                    4.47 g 
                 | 
            
| 
                     Tuk 
                    z toho nas. mastné kyseliny 
                 | 
                
                     29.29 g 
                    13.71 g 
                 | 
            
Reklama
    
  Reklama
    
  



