Zelné placky bez mouky
Zelné placky z domácího kysané ho zelí jsou pochoutka. Chce to trochu trpělivosti při smažení, ale výsledek stojí za to.
Ingredience (4 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Kysané zelí si překrájíme. Vložíme do mísy a přidáme na kostky nakrájené uzené maso.
- Nastrouháme si sýr na hrubo, vložíme do mísy. Osolíme, opepříme, prolisujeme česnek, v dlaních rozdrtíme majoránku a vsypeme do mísy.
- Přidáme vejce a vše dobře promícháme.
- Rozpálíme si sádlo na pánvi a z těsta tvoříme menší placky. Pomalu opékáme. Po opečení můžeme podávat.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 413.02 kcal |
Protein: 28.64 g |
Sacharidy: 5.00 g |
z toho cukr: 4.47 g |
Tuk: 29.29 g |
z toho nas. MK: 13.71 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2296-zelne-placky-bez-mouky