Zelné placky bez mouky

Zelné placky z domácího kysané ho zelí jsou pochoutka. Chce to trochu trpělivosti při smažení, ale výsledek stojí za to.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kysané zelí si překrájíme. Vložíme do mísy a přidáme na kostky nakrájené uzené maso.
2.
Nastrouháme si sýr na hrubo, vložíme do mísy. Osolíme, opepříme, prolisujeme česnek, v dlaních rozdrtíme majoránku a vsypeme do mísy.
3.
Přidáme vejce a vše dobře promícháme.
4.
Rozpálíme si sádlo na pánvi a z těsta tvoříme menší placky. Pomalu opékáme. Po opečení můžeme podávat.

Od: Petuler, 21.12.2019

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
30 min vaření
40 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 40 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, zelenina, low carb, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
413.02 kcal
Protein
28.64 g
Sacharidy
z toho cukr
5.00 g
4.47 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
29.29 g
13.71 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama