Cibulové kroužky

  • Přidat foto

Cibulové kroužky nás vždy překvapí svou nasládlou a přitom kořeněnou chutí. Využíváme je jako předkrm, přílohu či chuťovku. 3 ks cibule bohatě stačí pro celou rodinu a někdy ještě zbyde. Cibulové kroužky jsou po smažení dost mastné, a tak je dobré je nechat odkapat a položit na chvilku do ubrousku, aby z nich olej vysál.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Oloupeme cibuli, nakrájíme ji na širší plátky a rozdělíme cibulové kroužky do mísy.
2.
Budeme potřebovat 2 mísy. Do první mísy si připravíme tekuté ingredience a do druhé ty suché.
3.
Nejprve si rozklepneme vejce a metličkou ho vyšleháme. K vejci přidáme kuřecí vývar, mouku, prášek na pečení, sůl, pepř, olivový olej, vodku.
4.
Do druhé mísy si připravíme strouhanku, kukuřičnou mouku, škrob, tymián, česnek, papriku, nastrouhaný parmazán, pepř a sůl a promícháme.
5.
Cibulové kroužky vložíme nejprve do připravené tekuté směsi, pak obalíme v sypké směsi a smažíme na rozpáleném oleji do zlatova.

Od: Marie, 6.12.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 45 min příprava
45 min vaření
1 hod 30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Marie
Cena ingrediencí: 1 × porce = 22 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: předkrm, chuťovky, přílohy, italská

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
544.34 kcal
Protein
19.76 g
Sacharidy
z toho cukr
98.81 g
6.01 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
6.25 g
2.59 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.