Hovězí maso dušené na černém pivu

  • Přidat foto

Tento recept je trochu specifický, bude chutnat určitě více těm, kdo mají rádi chuť piva. Přesto vyzkoušejte.

Ingredience

    • nebo

jako příloha

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Na oleji či sádle si zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a nasekaný česnek. Přidáme hovězí maso nakrájené na kostky, osolíme, opepříme a orestujeme, aby se nám maso zatáhlo. Přidáme drcený kmín, sladkou papriku, zalijeme pivem, chvíli dusíme a poté přilijeme vývar (vývar ne všechen najednou, přilívat během dušení).
2.
Dusíme dokud není maso téměř měkké, minimálně hodinu a půl. Poté omáčku zahustíme zátřepkou z hladké mouky a vody. Necháme ještě alespoň 20 minut provařit.
3.
Podáváme s houskovým knedlíkem, můžeme sypat cibulkovými kroužky.

Od: Šárka75, 8.10.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 2 hod celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 76 Kč
Kategorie: hlavní chod, hovězí maso

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
906.36 kcal
Protein
55.11 g
Sacharidy
z toho cukr
106.25 g
19.17 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
28.16 g
12.05 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.