Polévka z máslové dýně

Krémová polévka z krásné sezónní zeleniny. Nejlépe zachutná na podzim. S rozpečenou bagetou je to výborná a lehká večeře.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Dýni očistíme a nakrájíme na drobné kostičky. Rozehřejeme sádlo a přidáme celozrnnou mouku. Necháme zpěnit a zalejeme vodou.
2.
Za stálého míchání přivedeme základ k varu. Přidáme dýni a bujón. Vaříme doměkka.
3.
Hotové prošleháme tyčovým mixérem. Ochutíme kořením a prolisovaným česnekem.

Od: Ráďa 78, 13.9.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
15 min vaření
20 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 3 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
163.71 kcal
Protein
3.58 g
Sacharidy
z toho cukr
12.12 g
5.00 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
10.38 g
3.90 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama