Připravuji podle skoro stejného receptu a musí potvrdit - rychlá na přípravu a stejně rychle je taky vždycky pryč 
Nadýchaná, rychlá buchta s jahodami
Léto je přímo nakloněné pečení se sezónním ovocem, kterého je nepřeberné množství. Pojďte vyzkoušet třeba tuto rychlou hrníčkovou buchtu s jahodami.
Reklama
Postup přípravy
1.
Jahody omyjeme a zbavíme šťopiček. V jedné míse si smícháme mouku a prášek do pečiva. V druhé si vyšleháme celá vejce s cukrem, přidáme olej, mléko a nakonec mouku s kypřícím práškem.
2.
Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech. Poklademe jahodami, které rozpůlíme, nebo pokrájíme na víc dílků, pokud jsou veliké.
3.
Plech vložíme do předehřáté trouby a pečeme na 180 stupňů cca 15 - 20 minut, záleží na troubě.
4.
Hotovou buchtu necháme vystydnout a posypeme moučkovým cukrem. Je opravdu nádherně nadýchaná.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
189.78 kcal |
Protein |
3.11 g |
|
Sacharidy
z toho cukr
|
25.15 g
7.74 g
|
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
8.35 g
1.36 g
|
Reklama
Reklama





